onsdag 14 mars 2012

Nämen!

Ett par såna här skulle man ju haft när Emil misshandlar en i korridoren, då skulle han nog snabbt ligga i underläge! XD


Mjoo

Har ljudnivån blivit så hög nu att även statyer behöver öronskydd?


Okänt föremål hängandes i taket

Hur kom det dit? XD


måndag 12 mars 2012

Ett ton prov

Idag hemkunskap, på onsdag fysik nationella, på fredag Idrott och hälsa, uppsjungning om ek vecka och konsert om två veckor. Dessutom ska man försöka få in lite tid att åka och träna och så såklart tupplurerna! Nej, det här går ju inte för sig!!

lördag 10 mars 2012

fredag 9 mars 2012

Efterträtt!! :D

Kladdig chokladmuffins med vit chokladmousse och fruktsallad. Höjdpunkten på veckan! :D


Rooza!!

Hade lite kul med en spreyburk. Ville egentligen spreja emils hår men det fick bli Amanda :D


onsdag 7 mars 2012

Dig it

Gillar när man är på väg till sprutan och möter syrran, båda av oss har musik i öronen, går rakt förbi och ignorerar den andra (Y)

måndag 5 mars 2012

På hemkunskapen

Amanda: en halv tesked socker och en deciliter kanel och en deciliter kardemumma
:D

lördag 3 mars 2012

Thorsten Flinck

Sitter och kollar på Melodifestivalen med kusinerna och fastrar och farbröder sitter i rummet intill och - helt normalt - pratar och skrattar så man knappt hör vad man tänker. På tv:n hör man svagt av en viss Thorsten Flinck ropas upp och som på kommando reser sig alla vuxna upp, tar med sig sina kaffekoppar och börjar oja Thorsten Flinck!! medan de går över och sätter sig i sofforna och fåtöljen. Nja. Inte riktigt vad jag hade förväntat mig. Men jag är förvånad över att de över huvudtaget hörde att det var Flinck som skulle upp (Y)

Gubben i marängen!


onsdag 29 februari 2012

Kusinerna

Hittade ett gammalt foto på mig och kusinerna. Gillar min min haha



tisdag 28 februari 2012

So true, so true


<Suck>

Mamma provar skor och helt plötsligt börjar hon lukta på alla skor för att kolla om de luktar konstigt eller starkt så hon inte kan använda dem, mamma i ett nötskal


måndag 27 februari 2012

Skinnjackan och tröjan jag köpte :-)

Slänger in dn bild på en affär för hundar också, kanske något för tussi? :D




Ingen klänning men...

En riktigt fin skinnjacka hittade jag i Köpenhamn, passar perfekt nu mår det börjar bli lite varmare :) köpte också en snygg lite längre tröja som var riktigt fin. Synd bara att det inte fanns en passande balklänning, men jag får leta och köpa en med tjejerna senare :-)

Ish

På väg till Köpenhamn för att kolla på balklänning och hela kroppen värker av träningen från igår :P

söndag 26 februari 2012

Bästa flygresan ever!

Satt mellan 2 fjortisar, jättetrångt med värsta ryckiga och hårda landningen. Enda bra var att de visade fåret shaun :D

Norskar i hissen

Står i hissen upp till Arlanda city och så kommer två norska grabbar in och börjar snacka om sin oppedag Haha så härligt att höra vårt grannlands språk!

Mot Märsta

Är på väg mot skåne nu, sitter på tåget mot Märsta. Det var lite problem med packningen eftersom vi bara har handbagage och de inte får väga mer än 10 kilo, det är ju bra när läxböckerna väger 5 kilo själva och datorn ca 2, vi får se hur det går i tullen sen, om jag måste lämna något eller om jag kommer förbi med allting med mig :-)


Sorgligt

Sista gången man kommer hem från friskis på en vecka nu då. Typiskt att när man väl börjar känna resultat så måste man åka iväg och sen när man kommer hem får man börja från scratch igen. Men får göra lite sit-ups och sånt för att hålla igång någorlunda :)

lördag 25 februari 2012

Gammalt..

Småkusinerna var över idag och åt middag här. Skulle leta efter några gamla leksaker så att de hade något att göra och då hittar man ju sina gamla favoriter. Vad kul det är att hitta saker som man glömt bort eller trodde var slängt :)








Känner lite att det finns ett tema genom allt haha :D

fredag 24 februari 2012

SPORTLOV!!!

Äntligen sportlov! Guuud vad skönt! Har haft en himlans trevlig dag idag faktiskt, på spanskan tävlade jag, Sofia, Emil, Olivia, Oskar och Amanda om de bästa platserna, ett ganska bra race faktiskt, självklart så vann ju jag och Sofia :D

Sen på Lunchen så fick Amanda en väldigt trevlig bricka, "9Gf 2011, funkno-periods.tumblr.com" HAHA:D

Aja, efter skolan var det snabbt hem och byta om, äta lite grapefrukt och macka och sen iväg direkt igen för att gå på pass, jympa medel. Jympa med J, känns ju bra att företag och sånt inte kan stava, vart är svenskan på väg? Back to the line, det var i alla fall ett bra pass, bra musik och inte alltför svåra övningar, gillar att man får 2 min avslappning i slutet med havsmusik och släckta lampor :D

Nu bakar jag i alla fall kanelbullar, väntar på att de ska jäsa så jag har tid att kolla på FRINGE, Världens Bästa Serie!!! Suuuuuuuuper bra :D Rekommenderar STARKT! Thihi:) Måste börja kolla på balklänning också, ska ner till Köpenhamn och kolla lite där och om jag inte hittar någon ska jag kolla lite med tjejorna här uppe när jag kommer tillbaka. Måste köpa en skinnjacka också :)

Kanske nåt sånt här till balen ? ;)

söndag 19 februari 2012

(Skrik)!!!

Satt och läste om djur som har blivit aggressiva pga inavel och såg massa läskiga bilder på djur som såg helt galna ut, och så plötsligt kommer tussi inspringande i mitt rum och skriker och börjar rulla sig på mattan, hon ser helt crazy ut, nybadad med uppspärrade ögon och tungan en halvmeter utanför munnen. Jag blir så rädd att jag skriker, hoppar till och ramlar av stolen. Nästa gång mamma badar tussi får hon säga till innan så jag kan lägga mig ner säkert på golvet och nynna så jag inte blir uppäten av stora farliga tussi! 


Mjau!!

(Y)


fredag 17 februari 2012

Bussresan hem

Skönaste gänget alltså, sitter och frågar killar vilken kille i klassen de tycker är snyggast och byter tuggummin, både lyckat och olyckat! :D














Skidbacken :D